Vrijdag in Khalid & Sophie: klopt Biden’s uitspraak over nucleair Armageddon?

Vrijdag in Khalid & Sophie: klopt Biden’s uitspraak over nucleair Armageddon?
De gasten in Khalid & Sophie van vrijdag 7 oktober

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van vrijdag 7 oktober. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

Lees verder onder de video's.

De gasten in Khalid & Sophie op vrijdag 7 oktober

  • We praten over het nieuws van de dag met Georgina Verbaan en winnaar van de Televizier-ster Talent: Soy Kroon. Zij zijn ons duo van dienst.

  • Volgens de Amerikaanse president Biden staan we op de drempel van een nucleair Armageddon.Tom Kleijn en Arend-Jan Boekestijn over deze verontrustende uitspraak.

  • Met zijn verbluffende trucs en aanstekelijke humor was Fred Kaps misschien wel de beste goochelaar ooit. Meestergoochelaar Hans Kazàn ging deze week op bedevaart naar het huis van zijn grote inspirator en deelt zijn ervaringen bij ons aan tafel.

  • Vanavond sluiten de stembussen voor de klassieke Top 400, hét jaarlijkse spektakel voor iedereen die van orkesten en opera's houdt.Jet Berkhout, een van de presentatoren van de lijst, vertelt ons er meer over.

  • ’s Werelds oudste dansorkest, The Ramblers, viert haar 95-jarig bestaan met een jubileumtour samen met Janne Schra. Ze sluiten de avond af met een optreden.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's