Khalid & Sophie gemist? Orang-oetans aan Tinder

Khalid & Sophie gemist? Orang-oetans aan Tinder

Woensdag 5 oktober 2022 om 19:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? <em>Orang-oetans</em> aan Tinder Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Orang-oetans zijn nog kieskeuriger dan de mens als het gaat om het vinden van een liefdespartner. Gedragsbiologen Tom Roth en Mariska Kret hebben daar een oplossing voor gevonden: Tinder voor orang-oetans! Swipen voor apen dus, toch ligt dat ietsje ingewikkelder: "We hebben allerlei methodes ontwikkelt om inzicht te krijgen in wat er in dat koppie omgaat." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Orang-oetans aan Tinder

Orang-oetans zijn nog kieskeuriger dan de mens als het gaat om het vinden van een liefdespartner. Gedragsbiologen Tom Roth en Mariska Kret hebben daar een oplossing voor gevonden: Tinder voor orang-oetans! Swipen voor apen dus, toch ligt dat ietsje ingewikkelder: "We hebben allerlei methodes ontwikkelt om inzicht te krijgen in wat er in dat koppie omgaat."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's