Bureau Arnhem vanaf dinsdag 11 oktober te zien op RTL 4

Bureau Arnhem vanaf dinsdag 11 oktober te zien op RTL 4
Kijkje achter de schermen bij de politie

Kijktip :

Presentator Ewout Genemans is vanaf dinsdag 11 oktober terug met een gloednieuwe realityserie, waarin hij opnieuw achter de schermen kijkt bij de politie in een grote Nederlandse stad. Bureau Arnhem speelt zich volledig af in de hoofdstad van Gelderland.

Bureau Arnhem gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Spannende momenten
Na Amsterdam, Eindhoven en Den Haag loopt Ewout Genemans dit seizoen mee met de agenten van de politie in Arnhem. In eerdere seizoenen zagen we al dat de presentator getuige was van meerdere spannende momenten, van spectaculaire auto-achtervolgingen tot heftige aanhoudingen. Ook nu mag hij weer overal meekijken.

Twaalf agenten
Net als in de andere Nederlandse steden is ook in Arnhem geen dag hetzelfde. Genemans volgt twaalf agenten gedurende tachtig dagen op de voet. Naast zenuwslopende achtervolgingen en heftige situaties aan huis, zijn er ook grappige, emotionele en angstaanjagende momenten. Alleen zo leert Genemans de mens achter het uniform kennen.

Bureau Arnhem is vanaf dinsdag 11 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Bureau Arnhem terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's