Nieuw seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt start dinsdag op RTL 5

Nieuw seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt start dinsdag op RTL 5
Misdaadverslaggever trekt weer ten strijde

Kijktip :

Ook na de dood van zijn maatje Peter R. de Vries blijft Kees van der Spek de misdaad bestrijden - nu misschien wel met meer overtuiging dan ooit. Vanaf dinsdag (11 oktober) is een nieuw seizoen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt te zien op RTL 5.

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Tinder Swindler
Van der Spek trekt de wereld over op zoek naar oplichters die in Nederland slachtoffers hebben gemaakt en de politie niet kan vinden. Zo traceert hij een heuse vrouwelijke Tinder Swindler in het zuiden van Brazilië, zorgt hij dat een meedogenloze afperser van een 17-jarige jongen uit Zwolle achter de tralies in Ivoorkust verdwijnt en gaat hij met een Volendamse vrouw naar Turkije waar een vakantievriend woont, die nog twee ton moet terugbetalen.

Confrontaties
Dankzij Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is de onverschrokken misdaadverslaggever een held geworden voor iedereen die het slachtoffer is van oplichters. Hij gaat op zoek naar fraudeurs, afpersers en andere criminelen. Niet alleen in het buitenland, maar ook op eigen bodem doet Van der Spek spraakmakende onthullingen. Dat leidt soms tot pittige confrontaties met de oplichters.

Het nieuwe seizoen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is vanaf dinsdag 11 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV