Jinek: Kees van der Spek onthult pijnlijke fouten bij Spoorloos

Jinek: Kees van der Spek onthult pijnlijke fouten bij Spoorloos

Tuesday 11 October 2022 om 08:44

Programmamaker Kees van der Spek kwam ter ore dat het populaire NPO-programma Spoorloos mogelijk enkele verkeerde families met elkaar heeft herenigd en dook uiteraard meteen in de zaak, voor zijn eigen programma Kees van der Spek: Oplichters aangepakt. De problemen zouden zijn ontstaan toen een fixer, een lokale hulp, fouten ging maken. Van der Spek: 'Along the way bleek dat hij niet iemand is op wie je blind zou moeten vertrouwen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 10 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek: Kees van der Spek onthult pijnlijke fouten bij <em>Spoorloos</em> Programmamaker Kees van der Spek kwam ter ore dat het populaire NPO-programma Spoorloos mogelijk enkele verkeerde families met elkaar heeft herenigd en dook uiteraard meteen in de zaak, voor zijn eigen programma Kees van der Spek: Oplichters aangepakt. De problemen zouden zijn ontstaan toen een fixer, een lokale hulp, fouten ging maken. Van der Spek: 'Along the way bleek dat hij niet iemand is op wie je blind zou moeten vertrouwen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 10 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. Het nieuwe seizoen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is vanaf dinsdag 11 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek: Kees van der Spek onthult pijnlijke fouten bij Spoorloos

Het nieuwe seizoen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is vanaf dinsdag 11 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's