Napoli - Ajax live op tv (Champions League)

Napoli - Ajax live op tv (Champions League)
Kunnen Amsterdammers revanche nemen?

Sport :

Een week na de blamage in eigen huis staat de wedstrijd Napoli - Ajax weer op het programma in Groep A van de Champions League. Het duel is woensdag 12 oktober om 18.45 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. Kunnen de Amsterdammers revanche nemen?

Samenvatting en hoogtepunten Napoli - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Grootste nederlaag ooit
Vorige week dinsdag kwam Napoli op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Het werd een avond om snel te vergeten voor Ajax, want het resulteerde in de grootste Europese thuisnederlaag in de geschiedenis van de club. Napoli won met maar liefst 1-6, hoewel Ajax in de achtste minuut nog wel op voorsprong kwam tegen de Italianen.

Stand
Nu moet Ajax op bezoek in Napels, en ze kunnen de punten goed gebruiken. Napoli gaat fier aan kop met negen punten uit drie wedstrijden en een doelsaldo van dertien voor en twee tegen. Door de grote nederlaag kijkt Ajax nu tegen een negatief doelsaldo van -2 aan. Ook hebben ze slechts drie punten uit drie wedstrijden verzameld.

De wedstrijd Napoli - Ajax is woensdag 12 oktober om 18.45 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's