Bert Visscher stapt op bij Jinek na nederlaag van Ajax tegen Napoli: "1-6?!"

Bert Visscher stapt op bij Jinek na nederlaag van Ajax tegen Napoli: "1-6?!"

Woensdag 5 oktober 2022 om 09:51

Bert Visscher is zonder twijfel één van de populairste en succesvolste Nederlandse cabaretiers van de afgelopen vijftig jaar. De goedlachse Groninger trekt nu echter door het land met zijn allerlaatste solovoorstelling. De reden? "Ik wil niet meer overal 'nee' tegen zeggen." Het gesprek eindigt echter nogal abrupt als Visscher de uitslag van Ajax - Napoli hoort...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

<em>Bert Visscher</em> stapt op bij <em>Jinek</em> na nederlaag van Ajax tegen Napoli: &quot;1-6?!&quot; Bert Visscher is zonder twijfel één van de populairste en succesvolste Nederlandse cabaretiers van de afgelopen vijftig jaar. De goedlachse Groninger trekt nu echter door het land met zijn allerlaatste solovoorstelling. De reden? "Ik wil niet meer overal 'nee' tegen zeggen." Het gesprek eindigt echter nogal abrupt als Visscher de uitslag van Ajax - Napoli hoort... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. ItaliëVisscher heeft een huis in Italië en heeft ook gewerkt aan een boek, Italianen kunnen niks. Eva Jinek wil weten of de cabaretier Ajax of Napoli 'support', maar natuurlijk is dat Ajax - hoewel Visscher in een Italiaanse talkshow waarschijnlijk Napoli had gezegd. Jinek krijgt de uitslag van de wedstrijd door in haar oortje en dat is voor Visscher reden om op te stappen: "1-6?!" Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Bert Visscher stapt op bij Jinek na nederlaag van Ajax tegen Napoli: "1-6?!"

Italië
Visscher heeft een huis in Italië en heeft ook gewerkt aan een boek, Italianen kunnen niks. Eva Jinek wil weten of de cabaretier Ajax of Napoli 'support', maar natuurlijk is dat Ajax - hoewel Visscher in een Italiaanse talkshow waarschijnlijk Napoli had gezegd. Jinek krijgt de uitslag van de wedstrijd door in haar oortje en dat is voor Visscher reden om op te stappen: "1-6?!"

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's