Documentaire Putin - Master of the Game zondag te zien op Canvas

Documentaire Putin - Master of the Game zondag te zien op Canvas
Welke militaire middelen zal Poetin inzetten?

Kijktip :

Nu de oorlog tussen Oekraïne en Rusland nieuwe dieptepunten bereikt - Oekraïense steden liggen opnieuw hevig onder vuur - is de documentaire Putin - Master of the Game te zien op Canvas. Wat is het karakter van Vladimir Poetin, de baas van het Kremlin? Welke politieke doelen heeft hij en welke militaire middelen is hij bereid in te zetten?

Macho
Weinig wereldleiders zijn zó bezig met hun macho-imago als Vladimir Poetin, die zich graag met ontblote borstkas laat fotograferen op een paard. Toen hij begon aan zijn derde termijn als president van Rusland, in 2012, werd zijn buitenlandbeleid als 'zwak' beschouwd en stond hij in eigen land flink onder druk. De massale protesten van de oppositie volgden elkaar in rap tempo op.

KGB
Desondanks slaagde de voormalige KGB-agent erin van Rusland een relatief stabiel land te maken na de onrust van de jaren onder Boris Jeltsin. Poetin wil maar één ding: de grootsheid van het oude Rusland herstellen. De documentaire Putin - Master of the Game laat zien hoe Poetin de Oekraïense crisis en de oorlog in Syrië gebruikt heeft om Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden.

De documentaire Putin - Master of the Game is zondag 16 oktober om 20.10 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's