Eva Jinek: 'Waarom is Poetin zo meedogenloos?' (video)

Eva Jinek: 'Waarom is Poetin zo meedogenloos?' (video)

Woensdag 12 oktober 2022 om 09:41

Heel goed verloopt de oorlog in Oekraïne vooralsnog niet voor Poetin, waardoor hij zich genoodzaakt lijkt te voelen de ene na de andere verschrikkelijke oorlogsmisdaad te plegen. Waarom is hij zo meedogenloos, vraagt Eva Jinek zich af. Derk Sauer: 'Hij heeft een soort van point of no return bereikt. Hij is aan de verliezende hand en staat in Rusland enorm onder druk.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Eva Jinek: 'Waarom is Poetin zo meedogenloos?' (video) Heel goed verloopt de oorlog in Oekraïne vooralsnog niet voor Poetin, waardoor hij zich genoodzaakt lijkt te voelen de ene na de andere verschrikkelijke oorlogsmisdaad te plegen. Waarom is hij zo meedogenloos, vraagt Eva Jinek zich af. Derk Sauer: 'Hij heeft een soort van point of no return bereikt. Hij is aan de verliezende hand en staat in Rusland enorm onder druk.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 11 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Eva Jinek: 'Waarom is Poetin zo meedogenloos?' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's