Laatste aflevering Sihame zondag 16 oktober te zien op NPO 3

Laatste aflevering Sihame zondag 16 oktober te zien op NPO 3
Hoe loopt dit verhaal van exposing en wraak af?

Kijktip :

De gloednieuwe dramaserie Sihame was wellicht niet het kijkcijfersucces waar NPO 3 op hoopte, maar indruk maakte de serie zeker. Zondag (16 oktober) is de laatste aflevering van Sihame te zien. Hoe loopt dit verhaal af?

Sihame gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Over de serie
De 18-jarige Sihame is slachtoffer van exposing; er is een seksvideo van haar en haar ex-vriend online geplaatst. De video verspreidt zich razendsnel op haar school, in de buurt en binnen haar familie. Zowel on- als offline wordt ze aan de schandpaal genageld. Ze kan niet meer over straat zonder geïntimideerd en geterroriseerd te worden.

Wraak
Sihame besluit dat er nog maar één uitweg is uit deze situatie: wraak nemen op de mensen die haar video verspreid hebben. In deze allerlaatste aflevering krijgt Sihame hulp uit onverwachte hoek. Ze maakt zich op voor haar ultieme wraakmoment, waarmee ze het hoofdstuk definitief hoopt af te sluiten. Dan wordt ze in de val gelokt.

De laatste aflevering van Sihame is zondag 16 oktober om 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Sihame terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's