Sihame-regisseur Shamira Raphaëla over Telegram groepen: "Meisjes worden kapotgemaakt"

Sihame-regisseur Shamira Raphaëla over Telegram groepen: "Meisjes worden kapotgemaakt"

Vrijdag 2 september 2022 om 13:05

De NPO-serie Sihame gaat over exposing en shaming van vrouwen. Regisseur Shamira Raphaëla en hoofdschrijfster van de serie Leila Sahir zijn vrijdag bij Koffietijd te gast om over Sihame en exposen te vertellen.

Telegram groepen
Shamira laat weten dat de serie gaat over het effect dat exposen heeft. Je schrikt je dood wat mensen delen in Telegram groepen: "Er zitten meer dan 100.000 jongens in en die zijn daarin meisjes kapot aan het maken. Ze delen foto's met adressen en telefoonnummers. Toen ik dat meemaakte, wist ik nog zekerder dat deze serie van groot belang is om te maken."

Sihame is elke zondag te zien om 20:15 uur op NPO 3. Je kunt de serie Sihame streamen op NPO Plus.

<em>Sihame</em>-regisseur <em>Shamira Raphaëla</em> over Telegram groepen: &quot;Meisjes worden kapotgemaakt&quot; De NPO-serie Sihame gaat over exposing en shaming van vrouwen. Regisseur Shamira Raphaëla en hoofdschrijfster van de serie Leila Sahir zijn vrijdag bij Koffietijd te gast om over Sihame en exposen te vertellen. Telegram groepenShamira laat weten dat de serie gaat over het effect dat exposen heeft. Je schrikt je dood wat mensen delen in Telegram groepen: "Er zitten meer dan 100.000 jongens in en die zijn daarin meisjes kapot aan het maken. Ze delen foto's met adressen en telefoonnummers. Toen ik dat meemaakte, wist ik nog zekerder dat deze serie van groot belang is om te maken." Sihame is elke zondag te zien om 20:15 uur op NPO 3. Je kunt de serie Sihame streamen op NPO Plus. Bekijk ook Bekijk de trailer van de serie Sihame: vanaf 28 augustus te zien op NPO 3 Bekijk deze video » Sihame nu op NPO Plus te zien, Achmed Akkabi laat volgers weten: "Enjoy the Binge" Bekijk deze video »
TV :
Sihame-regisseur Shamira Raphaëla over Telegram groepen: "Meisjes worden kapotgemaakt"

Actuele video's

Meer actuele video's