Borussia Dortmund - Manchester City live op tv (Champions League)

Borussia Dortmund - Manchester City live op tv (Champions League)
Verslaat Erling Haaland oude club opnieuw?

Sport :

Dinsdag (25 oktober) staat de kraker Borussia Dortmund - Manchester City op het programma in Groep G van de Champions League. Het duel is vanaf 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Haaland
Borussia Dortmund en Manchester City stuiten in Groep G op Sevilla en FC Kopenhagen. Dortmund heeft tot dusver zeven punten in vier wedstrijden verzameld. De eerste wedstrijd tegen City, op bezoek in Engeland, ging met 2-1 verloren. De Duitsers kwamen via Engelsman Jude Bellingham op een 0-1 voorsprong, maar uitgerekend Erling Haaland werkte de winnende treffer tegen de touwen.

Beste ter wereld?
De Noorse superspits vertrok afgelopen zomer voor 59 miljoen euro van Dortmund naar Manchester. Daar is hij uit de startblokken geschoten: dit seizoen speelde Haaland tot nu toe veertien officiële wedstrijden voor Manchester City, waarin hij al twintig keer wist te scoren. In de Champions League staat Haaland op vijf doelpunten in drie wedstrijden, waarmee hij een grote bijdrage levert aan de koppositie in de poule (City heeft tien punten).

De wedstrijd Borussia Dortmund - Manchester City is dinsdag 25 oktober om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's