War of the Worlds seizoen 3 vanaf donderdag te zien op FOX

War of the Worlds seizoen 3 vanaf donderdag te zien op FOX
Nieuw seizoen van spannende sciencefictionserie

Kijktip :

Vanaf donderdag (27 oktober) is het derde seizoen van de populaire sciencefictionserie War of the Worlds te zien op de Amerikaanse seriezender FOX. Elke week kunnen we om 20.00 uur genieten van een dubbele aflevering van deze spannende serie.

Buitenaardse wezens
In het eerste seizoen maakten we kennis met astrofysicus Catherine Durand, werkzaam bij het Institut de radioastronomie millimétrique in Grenoble. Ze slaagt erin een gegevensoverdracht te ontvangen van buitenaardse wezens in een ander sterrenstelsel. Een paar dagen nadat ze deze informatie aan de wereld heeft onthuld, wordt de bevolking vernietigd.

Overleven
Slechts een handvol mensen is ontsnapt en probeert te overleven, gevolgd door buitenaardse wezens. Dat gaat natuurlijk met de nodige tegenslagen. Het derde seizoen begint met een bijzonder incident: mensen over de hele wereld ervaren hallucinaties. Ondertussen neemt MI5-agent Zoe contact op met Bill voor antwoorden en Catherine Durand detecteert ongebruikelijke activiteit van een zwart gat.

Het derde seizoen van War of the Worlds is vanaf donderdag 27 oktober wekelijks om 20.00 uur met een dubbele aflevering te zien op FOX. Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV