Nieuw seizoen Boerderij van Dorst start zondag met Israel van Dorsten en Jaimie Vaes

Nieuw seizoen Boerderij van Dorst start zondag met Israel van Dorsten en Jaimie Vaes
Raven van Dorst krijgt hulp van BN'ers

Kijktip :

Na een zomer vol optredens trekt Raven van Dorst zich weer terug op het platteland om diens boerderij verder op te knappen en zelfvoorzienend te leven. We volgen het project in een nieuw seizoen van Boerderij van Dorst, waarbij Raven elke week hulp krijgt van twee bekende collega's.

Boerderij van Dorst gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bijzondere gesprekken
Terwijl de gasten de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf. En dat levert mooie, grappige en bijzondere gesprekken op. In de eerste aflevering zijn Israel van Dorsten en Jaimie Vaes te gast. In 2019 werd Israel in één klap wereldnieuws toen hij wegliep uit de boerderij in Ruinerwold waar hij jarenlang verborgen zat met zijn vader, broers en zussen.

Lil Kleine
Jaimie Vaes is de laatste tijd veel in het nieuws vanwege de beladen relatie met haar ex-vriend Lil Kleine. Naast deze twee gasten loopt er ook iets anders over het terrein: een bunzing. Dit dier heeft alle kippen opgegeten. Jaimie, Israel en Raven gaan aan de slag met het maken van een veilig hok voor de nieuwe kippen die ze verwelkomen op de boerderij.

Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst is vanaf zondag 30 oktober wekelijks rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's