Vrijdag in Jinek: Raven van Dorst over nieuw seizoen Boerderij Van Dorst

Vrijdag in Jinek: Raven van Dorst over nieuw seizoen Boerderij Van Dorst
De gasten van Jinek van vrijdag 28 oktober

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van vrijdag 28 oktober.

De gasten van Jinek op vrijdag 28 oktober

  • Twee dagen doorbrengen op een boerderij en ook nog eens aan het werk gezet worden. Er is maar één iemand die de Nederlandse A-sterren zover krijgt: Raven van Dorst. Boerderij van Dorst is een regelrechte hit en de fans kunnen hun hart op: zondag begint een nieuw seizoen. Vanavond schuift Raven aan in Jinek.
  • Vandaag werd Ridouan Taghi als getuige in de rechtbank verhoord in de zaak tegen zijn neef en advocaat Youssef T. die ervan verdacht wordt te hebben geholpen bij het beramen van een gewelddadige uitbraak uit de gevangenis. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman was in de rechtbank en praat je bij.
  • Het meest persoonlijke boek van Saskia Noort, Stromboli is nu verfilmd. Actrice Elise Schaap speelt daarin de hoofdrol. Vanavond vertellen ze samen over het bijzondere filmproces.
  • Youp van 't Hek zegt de theaterwereld voorgoed vaarwel. Nog anderhalf jaar trekt de cabaretier door het land met zijn afscheidsvoorstelling De Laatste Ronde. Vanavond vertelt hij erover bij Jinek.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's