Nieuw seizoen Meer dan goud begint vrijdag met Marianne Timmer

Nieuw seizoen Meer dan goud begint vrijdag met Marianne Timmer
Oud-topsporters in gesprek met elkaar

Kijktip :

Vrijdag 4 november begint een nieuw seizoen van het programma Meer dan goud, waarin voormalige topsporters met elkaar in gesprek gaan. Wat hebben de medailles en de topsport hen opgeleverd, gekost en geleerd? En wat en wie blijken uiteindelijk meer waard dan goud?

Meer dan goud gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kasteel
Zes oud-topsporters delen een week lang hun leven onder het dak van het veertiende-eeuwse kasteel Rechteren in Dalfsen. In een intieme setting, zonder interviewer of presentator, voeren ze bijzondere en openhartige gesprekken. Aan de hand van foto’s van bijzondere momenten uit hun sport- en privéleven herbeleven ze zo met elkaar hoogte- en dieptepunten.

Deelnemers
De sporters die dit seizoen met elkaar in gesprek gaan zijn Marianne Timmer, Michael Boogerd, Henk Grol, Marlou van Rhijn, Gregory Sedoc en Nicolien Sauerbreij. In de eerste aflevering staat Marianne Timmer centraal, een boerendochter die wereldberoemd werd in eigen land. Ze vertelt over haar grote liefde, de ruzie met haar vader en hoe één datum haar leven meerdere keren volledig op z'n kop zette.

Het nieuwe seizoen van Meer dan goud is vanaf vrijdag 4 november wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Meer dan goud terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV