Meer Dan Goud

Meer Dan Goud


Meer Dan Goud gemist?

Meer dan goud In deze aflevering van Meer dan Goud neemt baanwielrenster Elis Ligtlee ons mee in haar worstelingen als topsporter en het verdriet dat zij de afgelopen jaren ervaren heeft. BalansVanavond is de vierde van zes afleveringen van dit programma te zien. Meer dan Goud is een programma waarin zes oud-topsporters een week lang onder één dak leven en samen de balans opmaken van hun carrière. DeelnemersDe overige deelnemers zijn Hans van Breukelen, Leontien van Moorsel, Kim Lammers, Erben Wennemars en Bas van de Goor. Ze hebben jarenlang alles op het spel gezet om de beste te worden én te blijven. Nederlandse BMX'ers Twan van Gendt en Niek Kimmann pakken goud en zilver op WK Bekijk deze video » Nabeschouwing EK Wielrennen: 'Viviani is all-in gegaan' Bekijk deze video »
Uitzending :
Meer dan goud
In deze aflevering van Meer dan Goud neemt baanwielrenster Elis Ligtlee ons mee in haar worstelingen als topsporter en het verdriet dat zij de afgelopen jaren ervaren heeft.
channel icon
Gisteren 21:45 uur

Meer Dan Goud NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.