Streamingrecensie: moordmysterie See How They Run staat nu al op Disney+

Streamingrecensie: moordmysterie See How They Run staat nu al op Disney+
Met Sam Rockwell en Saoirse Ronan

Film :

Vanaf 2 november staat de film See How They Run op Disney+. Zin in een fijne whodunit met detective-vergrootglas en een hele fijne cast? Dan zit je goed met deze productie. De film draait nog steeds in de bioscoop en is nu dus ook op Disney+ te zien. Lees hier de streamingrecensie van See How They Run.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Constable Stalker
Een wanhopige Hollywood-filmproducent wil van een populair toneelstuk een film maken. Wanneer leden van de productie worden vermoord, komen de vermoeide inspecteur Stoppard en rookie Constable Stalker terecht in een raadselachtige 'whodunnit'.

Acteur Adrien Brody (Leo Köpernick) en David Oyelowo (Mervyn Cocker-Norris) in de film 'See How They Run'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 6,7

De film See How They Run is een film die in wezen op een productie van Wes Anderson lijkt, alleen heeft Anderson niks met deze film te maken. De film heeft een erg leuke cast in huis heeft met namen als Rockwell en Ronan, maar ook jonge talenten als Harris Dickinson en Charlie Cooper. Het scenario is echter allemaal wat basic en vooral de tweede akte is bijna saai, waardoor je voor sommige karakters geen sterke gevoelens hebt. Lees hier onze volledige filmrecensie van See How They Run.

Cast
Naast Sam Rockwell (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) en Saoirse Ronan (Lady Bird) spelen ook Adrien Brody (The French Dispatch), Ruth Wilson (Saving Mr. Banks) en Shirley Henderson (Okja) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Tom George (This Country).

Vanaf 2 november is de film See How They Run te zien op Disney+. Genre: mysterie, komedie. Tijdsduur: 98 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's