Streamingrecensie: Don't Worry Darling met Harry Styles en Florence Pugh staat nu op HBO Max

Streamingrecensie: Don't Worry Darling met Harry Styles en Florence Pugh staat nu op HBO Max
Vanaf 22 september in de bios en nu al op streamingdienst

Film :

Vanaf 7 november is de film Don't Worry Darling te zien op HBO Max. Op het moment van schrijven draait deze thriller van regisseur Olivia Wilde nog in 42 bioscopen. En na nog geen twee maanden heeft HBO Max de streaming-première!

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Alice en Jack Chambers
Alice is een huisvrouw in de jaren vijftig. Samen met haar man Jack woont ze in een utopische, experimentele gemeenschap. Aan de idylle komt een einde als Alice zich zorgen begint te maken over het glamoureuze bedrijf van haar man, dat verontrustende geheimen zou kunnen verbergen...

Acteur Harry Styles (Jack) en Florence Pugh (Alice) in de film 'Don't Worry Darling'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 6,2

Deze film doet er alles aan om boven de grote hoeveelheid negatieve PR uit te stijgen, maar behalve misschien de acteerprestaties van hoofdrolspeelster Florence Pugh lukt dat de film van Olivia Wilde zeker niet. Qua originaliteit doet deze film het overigens ook niet bijster goed: het lijkt een beetje een ratjetoe van alles wat goed is volgens het kliekje in Hollywood. Lees ook onze uitgebreide filmrecensie van Don't Worry Darling.

Cast
Naast Florence Pugh (Midsommar) en Harry Styles (My Policeman) zijn ook Chris Pine (Wonder Woman 1984), Olivia Wilde (How It Ends), Dita Von Teese en Timothy Simons (Family Squares) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Olivia Wilde (Booksmart).

Vanaf 7 november 2022 is de film Don't Worry Darling te zien op HBO Max. Genre: drama, mysterie, thriller. Tijdsduur: 122 minuten.


Actuele video's

Meer actuele video's