Vrijdag 11 november in Meer dan goud: Michael Boogerd

Vrijdag 11 november in Meer dan goud: Michael Boogerd
Wielrenner blikt terug op carrière

Kijktip :

Vorige week vrijdag (4 november) ging het derde seizoen van Meer dan goud van start met een aflevering die volledig in het teken stond van Marianne Timmer. Deze week gaat het programma verder met een episode over wielrenner Michael Boogerd.

Meer dan goud met Michael Boogerd gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Paniekaanvallen
Wielerheld Michael Boogerd vertelt over de zware druk die hem als kind werd opgelegd. Over het vaderschap en de paniekaanvallen waarvoor hij zeven weken werd opgenomen. En voor het eerst zien we sporters onder elkaar praten over dopinggebruik. Hoe kijken Boogerd en de andere vijf terug op zijn 'legacy'?

Over het programma
Zes oud-topsporters delen een week lang hun leven onder het dak van het veertiende-eeuwse kasteel Rechteren in Dalfsen. In een intieme setting, zonder interviewer of presentator, voeren ze bijzondere en openhartige gesprekken. Aan de hand van foto’s van bijzondere momenten uit hun sport- en privéleven herbeleven ze zo met elkaar hoogte- en dieptepunten.

Meer dan goud is elke vrijdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Meer dan goud terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV