Zaterdag 12 november in Sterren op het doek: John van den Heuvel

Zaterdag 12 november in Sterren op het doek: John van den Heuvel
Misdaadverslaggever vertelt openhartig over zijn leven

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Sterren op het doek, zaterdag (12 november) te zien op NPO 2, gaat presentator Özcan Akyol in gesprek met misdaadverslaggever John van den Heuvel. Die vertelt openhartig over zijn leven en carrière - en de bedreigingen aan zijn adres.

Sterren op het doek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Peter R. de Vries
Misdaadverslaggever John van den Heuvel heeft een heftig jaar achter de rug. Na de moord op Peter R. de Vries werden hij en zijn familie nog strenger beveiligd, met alle consequenties van dien. In de Koepelgevangenis in Arnhem praat hij openhartig met Özcan Akyol over zijn situatie en wat het met hem doet.

Donkere periode
Het scheelde weinig of John was zelf het verkeerde pad opgegaan, toen hij een donkere periode meemaakte nadat hij op zijn zestiende te horen kreeg dat zijn vader niet zijn echte vader was. Genoeg stof voor de kunstenaars om diepgang aan te brengen in de portretten van John voor Sterren op het doek.

Sterren op het doek is elke zaterdag rond 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's