Sterren op het doek: moeder vertelde Carry Slee dat ze niet meer wilde leven

Sterren op het doek: moeder vertelde Carry Slee dat ze niet meer wilde leven

Maandag 7 november 2022 om 11:21

In Sterren op het doek vertelt Carry Slee openhartig over haar heftige jeugd. Haar moeder was manisch-depressief en liet de kinderboekenschrijfster weten dat ze niet meer wilde leven. Voor Carry’s moeder was het leven een grote lijdensweg. “Het kan dat jullie op een dag thuiskomen en dat ik dood lig. En dat zeg ik niet voor de flauwekul”, zo leest presentator Özcan Akyol voor. “Dat is natuurlijk heel erg”, reageert Carry. “Terwijl je je moeder niet wil missen, ook al klaagt ze.”

Bekijk de beelden van Sterren op het doek hieronder.

Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sterren op het doek</em>: moeder vertelde Carry Slee dat ze niet meer wilde leven In Sterren op het doek vertelt Carry Slee openhartig over haar heftige jeugd. Haar moeder was manisch-depressief en liet de kinderboekenschrijfster weten dat ze niet meer wilde leven. Voor Carry’s moeder was het leven een grote lijdensweg. “Het kan dat jullie op een dag thuiskomen en dat ik dood lig. En dat zeg ik niet voor de flauwekul”, zo leest presentator Özcan Akyol voor. “Dat is natuurlijk heel erg”, reageert Carry. “Terwijl je je moeder niet wil missen, ook al klaagt ze.” Bekijk de beelden van Sterren op het doek hieronder. Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen Sterren op het Doek start zaterdag: 'Oogcontact is belangrijk' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Ronald Koeman openhartig in Sterren op het Doek (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's