Laatste aflevering Kamp Van Koningsbrugge Special Edition donderdag te zien op NPO 1

Laatste aflevering Kamp Van Koningsbrugge Special Edition donderdag te zien op NPO 1
Wie halen de eindstreep?

Kijktip :

Donderdag (17 november) is de laatste aflevering van Kamp Van Koningsbrugge Special Edition te zien op NPO 1. De afgelopen weken zagen we hoe diverse bekende Nederlanders zichzelf tot het uiterste dreven in de zware training voor commando's. Welke BN'ers halen de eindstreep?

Kamp Van Koningsbrugge gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Afvallers
Kamp Van Koningsbrugge Special Edition ging van start met tien deelnemers. Al na een paar uur gaf zanger Ruben Annink op, en ook Niels Gomperts haakte in de eerste aflevering af. Vervolgens bleek de loodzware commandotraining ook te zwaar voor achtereenvolgens Natasja Gibbs, Celine Huijsmans en Tarikh Janssen.

Wie haalt eindstreep?
Nu zijn er nog vijf deelnemers over: Edino van Dorsten (kind van Ruinerwold), Iris Enthoven (presentatrice/YouTuber), Daphne Koster (oud-Oranjeleeuwin/manager Ajax-vrouwen), Wouter Prudon (drummer Chef'Special) en Boris Scheurs (oud-Drag Race Holland-finalist, bekend als My Little Puny). Wie van hen haalt de eindstreep?

De slotaflevering van Kamp Van Koningsbrugge Special Edition is donderdag 17 november om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kamp Van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's