Kamp Van Koningsbrugge: Ruben Annink geeft al na paar uur op

Kamp Van Koningsbrugge: Ruben Annink geeft al na paar uur op

Na slechts een paar uur besloot Kamp Van Koningsbrugge-deelnemer Ruben Annink al op te geven vanwege pijn aan zijn rug, knieën en voeten. Daar baalde hij uiteraard flink van en ook lijkt de singer-songwriter zich er een beetje voor te schamen: 'Als ik thuis kom, ga ik me opsluiten tot het einde van de week. Doe ik gewoon alsof ik het einde van de week heb gehaald.'

Bekijk het fragment van Kamp Van Koningsbrugge Special Edition hieronder

Kamp Van Koningsbrugge: <em>Ruben Annink</em> geeft al na paar uur op Na slechts een paar uur besloot Kamp Van Koningsbrugge-deelnemer Ruben Annink al op te geven vanwege pijn aan zijn rug, knieën en voeten. Daar baalde hij uiteraard flink van en ook lijkt de singer-songwriter zich er een beetje voor te schamen: 'Als ik thuis kom, ga ik me opsluiten tot het einde van de week. Doe ik gewoon alsof ik het einde van de week heb gehaald.' Bekijk het fragment van Kamp Van Koningsbrugge Special Edition hieronder Kamp Van Koningsbrugge Special Edition is iedere donderdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kamp Van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Promo: Kamp Van Koningsbrugge Special Edition met BN'ers vanaf 13 oktober te zien Bekijk deze video » Natasja Gibbs over deelname aan Kamp Van Koningsbrugge: 'Moeilijk om te zien' Bekijk deze video »
TV :
Kamp Van Koningsbrugge: Ruben Annink geeft al na paar uur op

Kamp Van Koningsbrugge Special Edition is iedere donderdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kamp Van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's