Vrijdag 18 november in Meer dan goud: judoka Henk Grol

Vrijdag 18 november in Meer dan goud: judoka Henk Grol
Openhartig gesprek over hoogte- en dieptepunten

Kijktip :

Vrijdag (18 november) is de derde aflevering van dit seizoen van Meer dan goud te zien op NPO 1. Deze week staat voormalig judoka Henk Grol in het middelpunt van de belangstelling. Samen met de andere oud-topsporters blikt hij terug op zijn carrière.

Meer dan goud met Henk Grol gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Pillenverslaving
Henk Grol, het grenzeloze judoboegbeeld en de kersverse vader die in zijn carrière 75 (!) keer door een MRI-scan ging, ligt vaker wakker van verloren finales dan dat hij trots is op al zijn gewonnen eremetaal. Henk gaat nog één keer zijn allergrootste angst aan en vertelt hoe zijn grote liefde hem dwong te kiezen tussen haar en zijn pillenverslaving. Grol zoekt en vindt de bevestiging van een glansrijke carrière.

Over het programma
Zes oud-topsporters delen een week lang hun leven onder het dak van het veertiende-eeuwse kasteel Rechteren in Dalfsen. In een intieme setting, zonder interviewer of presentator, voeren ze bijzondere en openhartige gesprekken. Aan de hand van foto’s van bijzondere momenten uit hun sport- en privéleven herbeleven ze zo met elkaar hoogte- en dieptepunten.

Meer dan goud is vrijdag 18 november om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Meer dan goud terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV