Zondag 20 november in College Tour: componist Ludovico Einaudi

Zondag 20 november in College Tour: componist Ludovico Einaudi
Muzikale ster te gast bij Twan Huys

Kijktip :

Het seizoen van College Tour sluit zondag 20 november af met de laatste aflevering. In deze slotaflevering ontvangt Twan Huys een internationale ster: componist Ludovico Einaudi. Samen met een zaal vol studenten wordt de Italiaan geïnterviewd.

College Tour met Ludovico Einaudi gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Intouchables
De muziek van de Italiaanse componist Ludovico Einaudi scoort miljoenen streams op Spotify en zijn werk is te horen in Oscarwinnende films als Intouchables (2011) en Nomadland (2020). Einaudi is de koning van de rustige en therapeutische muziek. De natuur speelt een belangrijke rol in het werk van de Italiaan, die zich grote zorgen maakt om klimaatverandering.

Concertgebouw
In de muziek van Ludovico Einaudi hoort de luisteraar kabbelend water en rustiek windgeruis, of juist vallend ijs in ruige fjorden. In het Amsterdamse Concertgebouw gaat de legendarische componist Ludovico Einaudi onder leiding van Twan Huys in gesprek met studenten.

De laatste aflevering van College Tour is zondag 20 november om 20.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's