Laatste aflevering Five Live zondag 20 november te zien op SBS6

Laatste aflevering Five Live zondag 20 november te zien op SBS6
Veelbesproken serie met Linda de Mol sluit af

Kijktip :

Na een aantal spraakmakende weken komt zondag (20 november) de komische dramaserie Five Live ten einde. De serie van Linda de Mol begon met goede kijkcijfers, maar was vanaf de eerste aflevering omgeven door controverse. Dat zorgde voor dalende cijfers. Toch wordt er gespeculeerd over een tweede seizoen.

Coma
Nu de kans bestaat dat tv-recensente Ellen ontwaakt uit haar coma maakt iedereen zich zorgen over wat zij precies heeft gehoord en van wie. Stagiaire Honey neemt afscheid, maar blijkt een explosieve eindverrassing achter te hand te hebben. Sara en Roderik krijgen het aan de stok met een ouder-stel van de school van Pieter.

Maatregel
Roderik besluit tot een onconventionele maatregel, die hem en Sara duur zal komen te staan. Tijdens de begintune van de laatste uitzending van het seizoen, worden ze pijnlijk met de optelsom van hun daden en gedrag geconfronteerd. Komt er een zenuwslopende cliffhanger aan het eind van dit eerste seizoen van Five Live?

De laatste aflevering van Five Live is zondag 20 november om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Five Live terugkijken bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's