Waldemar Torenstra verklapt komst tweede seizoen Five Live: "Gevraagd agenda vrij te houden"

Waldemar Torenstra verklapt komst tweede seizoen Five Live: "Gevraagd agenda vrij te houden"

Zondag 30 oktober 2022 om 21:37

Ondanks dat het succes van Five Live niet kan tippen aan dat van Gooische Vrouwen of Divorce, lijkt er hoe dan ook een tweede seizoen te komen. Volgens Waldemar Torenstra, die een van de hoofdrollen speelt, wordt er namelijk al over een vervolg gesproken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Waldemar Torenstra</em> verklapt komst tweede seizoen <em>Five Live</em>: &quot;Gevraagd agenda vrij te houden&quot; Ondanks dat het succes van Five Live niet kan tippen aan dat van Gooische Vrouwen of Divorce, lijkt er hoe dan ook een tweede seizoen te komen. Volgens Waldemar Torenstra, die een van de hoofdrollen speelt, wordt er namelijk al over een vervolg gesproken. Tekst gaat verder onder de video. KijkcijferhorrorWaldemar Torenstra vertelt bij RTL Boulevard over de serie: "Vorige keer was het natuurlijk Max Verstappen, toen dachten ze dat het ingezakt was, en uit betrouwbare bron weet ik van de regisseurs dat de afleveringen naar het einde toe alleen maar beter worden. Dus volgens mij moeten mensen gewoon weer gaan kijken." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Waldemar Torenstra verklapt komst tweede seizoen Five Live: "Gevraagd agenda vrij te houden"

Kijkcijferhorror
Waldemar Torenstra vertelt bij RTL Boulevard over de serie: "Vorige keer was het natuurlijk Max Verstappen, toen dachten ze dat het ingezakt was, en uit betrouwbare bron weet ik van de regisseurs dat de afleveringen naar het einde toe alleen maar beter worden. Dus volgens mij moeten mensen gewoon weer gaan kijken."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's