Concertregistratie Mart Hoogkamer in Ahoy woensdag te zien op NPO 3

Concertregistratie Mart Hoogkamer in Ahoy woensdag te zien op NPO 3
Direct na laatste aflevering Mart op de Piste

Kijktip :

Na de laatste aflevering van de vijfdelige serie Mart op de Piste is woensdag op NPO 3 een registratie te zien van het concert dat Mart Hoogkamer op 9 april 2022 in Rotterdam Ahoy gaf. Het moge duidelijk zijn: Hoogkamer is één van de populairste Nederlandse zangers van het moment.

Mart Hoogkamer in Ahoy gemist? Kijk het hele concert terug via Gids.tv.

'Ik ga zwemmen'
Het concert dat Hoogkamer afgelopen voorjaar in Rotterdam Ahoy gaf is de grootste eigen show in de carrière van de 23-jarige zanger uit Leiden. Die stond in de zomer van 2021 bovenaan de hitlijsten met de meezinger 'Ik ga zwemmen'. Hoogkamer geeft in Ahoy een avondvullend concert waarin hij zowel repertoire van de laatste jaren als nieuwe nummers zal brengen.

Bierdouches
Hoogkamer heeft het succes van 'Ik ga zwemmen' (nog) niet kunnen herhalen, want de nummers 'Neem er één van mij' en 'Bieber van de kroeg' (een samenwerking met rapper Donnie) bleven respectievelijk steken in de tipparade en op plaats 22 in de Top 40. De laatste maanden komt Hoogkamer vaker in het nieuws vanwege de frequente bierdouches die hij over zich heen krijgt bij optredens.

De concertregistratie Mart Hoogkamer in Ahoy is woensdag 23 november om 21.15 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je het concert Mart Hoogkamer in Ahoy terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV