Mart Hoogkamer in tranen door bezoek broertje in Mart op de piste: ‘Voel me schuldig’

Mart Hoogkamer in tranen door bezoek broertje in Mart op de piste: ‘Voel me schuldig’

Thursday 17 November 2022 om 11:54

In Mart op de piste krijgt Mart Hoogkamer een speciale verrassing voor zijn verjaardag. Zijn broertje Luciano Vermeer komt op bezoek, en Mart is in tranen. “Ik heb niet altijd tijd voor hem gehad”, vertelt de volkszanger. “En dan doet het me zo’n pijn dat die jongen wel naar mij toekomt. En daar voel ik me eigen best schuldig over. Dat vind ik echt, dat meen ik serieus.”

Bekijk de beelden van Mart op de piste hieronder.

Mart op de piste is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Mart op de piste terugkijken bij Gids.tv.

Mart Hoogkamer in tranen door bezoek broertje in <em>Mart op de piste</em>: ‘Voel me schuldig’ In Mart op de piste krijgt Mart Hoogkamer een speciale verrassing voor zijn verjaardag. Zijn broertje Luciano Vermeer komt op bezoek, en Mart is in tranen. “Ik heb niet altijd tijd voor hem gehad”, vertelt de volkszanger. “En dan doet het me zo’n pijn dat die jongen wel naar mij toekomt. En daar voel ik me eigen best schuldig over. Dat vind ik echt, dat meen ik serieus.” Bekijk de beelden van Mart op de piste hieronder. Mart op de piste is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Mart op de piste terugkijken bij Gids.tv. Mart op de piste: Mart gaat keihard onderuit tijdens wedstrijd sleeën Bekijk deze video » ZIEN: Mart Hoogkamer blundert bij optreden in Rotterdam (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's