Rob Kemps presenteert vanaf 1 januari nieuw interviewprogramma De 10 vragen bij SBS6

Rob Kemps presenteert vanaf 1 januari nieuw interviewprogramma De 10 vragen bij SBS6
Johan Derksen, Patricia Paay en André van Duin worden ondervraagd

Nieuws :

Rob Kemps presenteert 1 tot en met 6 januari het nieuwe interviewprogramma De 10 vragen. Vanaf Nieuwjaarsdag stelt de presentator elke dag aan verschillende bekende gasten dezelfde tien vragen, elke aflevering staat er één gast centraal.

De 10 vragen gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Welke vragen stelt Rob Kemps?
Hij ondervraagt onder anderen Johan Derksen, Patricia Paay en André van Duin. De namen van de overige drie gasten worden binnenkort bekendgemaakt. Voorbeelden van vragen zijn: Wie zitten er aan tafel bij jouw laatste avondmaal? Als je iets in je leven kon terugdraaien, wat zou dat dan zijn? Wanneer heb je voor het laatst gehuild?

André van Duin vaart door grachten Amsterdam
De gasten kiezen zelf de locatie voor het gesprek, dit is een plek waar ze zich goed voelen en waar ze zichzelf kunnen zijn. Zo vaart Kemps met André van Duin door de grachten van Amsterdam en interviewt hij Patricia Paay in het oceanium van Blijdorp. De tien vragen die hij stelt, zijn levensvragen die de hoofdgast soms wat ongemakkelijk zullen maken en die ongetwijfeld emoties zullen oproepen. Het zijn vragen die ze niet elke dag krijgen, over zaken waar ze niet elke dag over nadenken, daarom kunnen kijkers ook getriggerd worden om na te denken over dit soort zaken.

De 10 vragen is op zondag 1 januari eenmalig om 22.00 uur te zien. Vanaf 2 tot en met 6 januari zijn de overige afleveringen om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Vanaf dan kun je De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's