Rob Kemps blundert op Nederlandse tv: "Dit knippen we eruit" (video)

Rob Kemps blundert op Nederlandse tv: "Dit knippen we eruit" (video)

Sunday 16 October 2022 om 10:53

Gisteren, zaterdag 15 oktober, zagen we in de uitzending van Ik Hou van Holland hoe presentator Rob Kemps een fout beging op de Nederlandse televisie. Rob verklapte het antwoord al in de vraag: "Dat knippen we eruit!", zegt hij snel en hij gaat door. Bekijk de beelden hieronder.

Ik Hou van Holland is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kan alle afleveringen van Ik Hou van Holland terugkijken op Gids.tv.

<em>Rob Kemps</em> blundert op Nederlandse tv: &quot;Dit knippen we eruit&quot; (video) Gisteren, zaterdag 15 oktober, zagen we in de uitzending van Ik Hou van Holland hoe presentator Rob Kemps een fout beging op de Nederlandse televisie. Rob verklapte het antwoord al in de vraag: "Dat knippen we eruit!", zegt hij snel en hij gaat door. Bekijk de beelden hieronder. Ik Hou van Holland is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kan alle afleveringen van Ik Hou van Holland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Vanavond in Ik Hou van Holland: Weet illusionist Hans Klok wat een 'fatoe' is? Bekijk deze video » Rob Kemps in Jinek over impact CHANSONS!!: 'Mensen pakken op straat mijn hand vast' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's