Nieuwe Britse thrillerserie Our House vanaf vrijdag te zien op NPO 2

Nieuwe Britse thrillerserie Our House vanaf vrijdag te zien op NPO 2
Bizarre gebeurtenis zet leven Fi Lawson op zijn kop

Kijktip :

Vanaf vrijdag (25 november) is de Britse mystery- en thrillerserie Our House wekelijks op de late vrijdag te zien bij NPO 2. Deze gloednieuwe serie was in maart van dit jaar voor het eerst te zien op televisie in Groot-Brittannië en wordt nu voor het eerst uitgezonden in Nederland.

Our House aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Nieuwe mensen
De eerste aflevering van Our House begint meteen met een bizarre gebeurtenis: Fi Lawson komt thuis en ziet dat haar spullen weggehaald zijn en dat er nieuwe mensen wonen. Dit moet een vergissing zijn. De paniek slaat toe, want ze kan haar man, met wie ze in scheiding ligt, niet bereiken en ze weet niet waar haar twee kinderen zijn.

Cast
De hoofdrol in Our House wordt gespeeld door actrice Tuppence Middleton, die te zien was in onder meer The Imitation Game (2014), de Downton Abbey-films (2019-2022) en Mank (2020) en de televisieseries Sense8 (2015-2018) en Dickensian (2015-2016). De rol van haar man Bram wordt gespeeld door Martin Compston (vooral bekend van Line of Duty).

De Britse thrillerserie Our House is vanaf vrijdag 25 november wekelijks rond 23.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Our House terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV