Kameroen - Servië live op tv en online (WK voetbal)

Kameroen - Servië live op tv en online (WK voetbal)
Wie wordt er tweede in groep G?

Sport :

Maandag (28 november) staan de tweede wedstrijden van groep G en H op het programma. In groep G is de groepswinnaar waarschijnlijk wel bekend, maar om plek twee wordt nog gestreden. Kameroen en Servië zijn daar nog kandidaten voor. De wedstrijd is om 11.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Dichtbij punten
De Serven waren in de eerste wedstrijd dichtbij punten tegen de favoriet uit de poule, Brazilië. Pas in de 62ste minuut kwam spits Richarlison tot scoren en in de 73ste minuut scoorde hij nog een keer. De Serven, die Ajax aanvoerder Tadic en oud-Ajaxcied Gudelj in de gelederen hebben, komt tegen Kameroen waarschijnlijk wel aan voetballen toe.

Lees verder onder de video's

Samuel Eto'o
Het Afrikaanse land verloor de eerste wedstrijd van het toernooi in Qatar met 1-0 van Zwitserland. Embolo maakte in de 48ste minuut de enige goal. Het team, met onder meer Bayern München-speler Choupo-Moting in de spits en oud-Ajaxcied Onana in de goal, wordt volgens legendarische spits Samuel Eto'o dit jaar wereldkampioen. Dan moeten ze wel de poulefase nog overleven...

De wedstrijd Kameroen - Servië is op maandag 28 november om 11.00 uur te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 10.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV