NikkieTutorials: 'Our 12 points go to...' (Songfestival)

NikkieTutorials: 'Our 12 points go to...' (Songfestival)

Dinsdag 30 april om 10:56

Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials, heeft op zaterdag 11 mei de bijzondere eer om namens Nederland de punten uit te delen tijdens de grote finale van het Eurovisie Songfestival. Ze is al lekker aan het oefenen: 'Hello Europe.. our 12 points go to..' Nikkie is overigens geen onbekende voor het Songfestivalpubliek aangezien ze in 2021 het liedjesfestijn mede presenteerde. Vervolgens werd ze werkelijk overladen met positieve reacties.

Bekijk de video van AVROTROS hieronder

NikkieTutorials: 'Our 12 points go to...' (<em>Songfestival</em>) Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials, heeft op zaterdag 11 mei de bijzondere eer om namens Nederland de punten uit te delen tijdens de grote finale van het Eurovisie Songfestival. Ze is al lekker aan het oefenen: 'Hello Europe.. our 12 points go to..' Nikkie is overigens geen onbekende voor het Songfestivalpubliek aangezien ze in 2021 het liedjesfestijn mede presenteerde. Vervolgens werd ze werkelijk overladen met positieve reacties. Bekijk de video van AVROTROS hieronder Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Bekijk ook Bookmakers: Joost Klein zit nummer twee, Kroatië, op de hielen met Europapa Bekijk deze video » Joost Klein vertrokken naar Zweden voor Songfestival: 'Ik ben hyped' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Ik word niet vrolijk van Joost Klein' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
NikkieTutorials: 'Our 12 points go to...' (Songfestival)

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's