Nederland - Qatar live op tv en online (WK voetbal)

Nederland - Qatar live op tv en online (WK voetbal)
Pakt Oranje de eerste stek in poule A?

Sport :

Dinsdag (29 november) start de laatste speelronde in de groepsfase van het WK in Qatar. Om 16.00 uur speelt groep A haar laatste wedstrijden. Ons Nederlands elftal neemt het dan op tegen gastland Qatar. Om 16.00 uur zie je die wedstrijd op NPO 1 en de livestream bij Gids.tv.

Door naar volgende ronde
Het Nederlands elftal stelde afgelopen vrijdag toch wel enigszins teleur in de wedstrijd tegen Ecuador. Ondanks een goede goal van Cody Gakpo kon Oranje niet winnen en waren ze ook langere tijd niet de betere partij. Toch haalt Oranje door het punt in de wedstrijd gegarandeerd de knock-outfase. Of dat tot de eerste plaats gaat leiden, dat hangt af van de wedstrijd tegen Qatar.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Qatar

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Amateurelftal?
De tegenstander in de wedstrijd is een soort veredeld amateurelftal die volgens veel kenners in de Tweede Divisie in Nederland niet mee zou kunnen. Toch maakte Qatar in de wedstrijd tegen Senegal wel de allereeste WK-goal ooit. Middenvelder Mohammed Muntari is een speler die we een klein beetje in de gaten moeten houden. Toch moeten we ons over Qatar niet heel veel zorgen te maken.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

De wedstrijd Nederland - Qatar is op dinsdag 29 november om 16.00 uur te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 15.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's