Polen - Argentinië live op tv en online (WK voetbal)

Polen - Argentinië live op tv en online (WK voetbal)
Beslissende wedstrijd in Groep C

Sport :

In Groep C van het WK voetbal is nog van alles mogelijk. De kraker Polen - Argentinië zal beslissend zijn in het vraagstuk welke landen zich plaatsen voor de achtste finales van het toernooi. Het duel is om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Superspits
Polen gaat na twee speelrondes trots aan kop in Groep C. Het eerste duel, tegen het gelijkwaardige Mexico, eindigde in 0-0 - mede door een gemiste penalty van superspits Robert Lewandowski. Op zaterdag 26 november volgde de ontmoeting met verrassing Saoedi-Arabië; die wedstrijd werd door Polen met 2-0 gewonnen dankzij treffers van Piotr Zieliński en Lewandowski.

Samenvatting en hoogtepunten Polen - Argentinië

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Revanche
Argentinië kreeg in hun eerste wedstrijd op dit WK het deksel lelijk op de neus. Het nietige Saoedi-Arabië bleek met 1-2 te sterk voor het Argentijnse sterrenensemble onder leiding van Lionel Messi. De Zuid-Amerikanen herstelden zich in hun tweede wedstrijd, toen Mexico de tegenstander was. De 2-0 zege kwam tot stand dankzij treffers van Messi en Enzo Fernández. Nu staan ze op drie punten.

De wedstrijd Polen - Argentinië is woensdag 30 november om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 19.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV