Saoedi-Arabië - Mexico live op tv en online (WK voetbal)

Saoedi-Arabië - Mexico live op tv en online (WK voetbal)
Kunnen Saoedi's stunten en achtste finale bereiken?

Sport :

Saoedi-Arabië begon het WK voetbal in Qatar met een daverende verrassing door Argentinië te verslaan. Kunnen ze tegen Mexico opnieuw stunten en de achtste finales bereiken? Saoedi-Arabië - Mexico is woensdag 30 november om 20.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Stunt
Het eerste duel van Saoedi-Arabië op dit WK was tegen Argentinië, één van de topfavorieten voor de eindzege. Tot ieders verbijstering wisten de Saoedi's met 1-2 te winnen. Helaas konden ze deze stunt in hun tweede wedstrijd, tegen Polen, geen vervolg geven; dat duel werd met 2-0 verloren. Kan Saoedi-Arabië tegen Mexico wél weer drie punten pakken - en zo de achtste finale bereiken?

Lees verder onder de video's.

Teleurstellend
De Mexicanen zijn tot dusver bezig aan een teleurstellend WK. In de eerste wedstrijd kwamen ze niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Polen en het tweede duel werd met 2-0 verloren van Argentinië. Daardoor staan ze momenteel laatste in Groep C, met één punt. Bij een (ruime) overwinning maken ze echter nog steeds kans op de volgende ronde, afhankelijk van het resultaat bij Polen - Argentinië.

De wedstrijd Saoedi-Arabië - Mexico is woensdag 30 november om 20.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing begint om 19.20 uur op NPO 1, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV