Recensie: Hot Seat is waardeloze actiethriller op Netflix met tikkende tijdbom

Recensie: Hot Seat is waardeloze actiethriller op Netflix met tikkende tijdbom
Met Mel Gibson en Kevin Dillon

Film :

Vanaf 27 november is de film Hot Seat te zien op Netflix. In de jaren '90 hadden we deze Phone Booth-achtige thriller echt nog wel gewaardeerd, maar nu denk je alleen maar: Mel Gibson, wat ben je aan het doen? Lees hier de filmrecensie van Hot Seat.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Bureaustoel met bom
Een ex-hacker Orlando Friar genaamd, wordt gedwongen in te breken in bankinstellingen op hoog niveau. Daarnaast probeert een andere man het gebouw met boobytraps binnen te dringen om een jonge man van de hot seat te krijgen.

Acteur Mel Gibson, Eddie Steeples en Shannen Doherty in de film 'Hot Seat'

Beoordeling van Gids.tv: ★

Entertainment-score: 40% | IMDb ★ 4,5

Met epische films als Braveheart en recent nog de ijzersterke misdaadfilm Dragged Across Concrete zijn er vele beroemde films van acteur Mel Gibson die erg goed zijn. Helaas slaat deze nieuwe productie op Netflix de plank totaal mis. Naast Gibson zien we Kevin Dillon in een matige hoofdrol. De bijrollen in deze film zijn minstens zo opmerkelijk. We zien onder meer Sam Asghari, de man van Britney Spears, en een kauwgom kauwende Shannen Doherty (90210). Slecht acteerwerk, zeer matige special effects en een slap en mager verhaal resulteren in een slechte film. Wat ons betreft kan deze productie rechtstreeks de prullebak in. Eén van de slechtste van dit jaar. Een ster.

Cast
Naast Mel Gibson (Dragged Across Concrete) en Kevin Dillon (The Doors) zijn ook Shannen Doherty (90210) en Sam Asghari (Can You Keep a Secret) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door James Cullen Bressack (Welcome to Hell).

Vanaf 27 november 2022 is de film Hot Seat te zien op Netflix. Genre: actie, thriller. Tijdsduur: 87 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's