Recensie: in Puss in Boots: The Last Wish zet terminale kat zijn laatste leven in

Recensie: in Puss in Boots: The Last Wish zet terminale kat zijn laatste leven in
Kleurrijke animatie met stemmen van Antonio Banderas en Salma Hayek

Film :

Vanaf 21 december is de film Puss in Boots: The Last Wish te zien in de bioscopen. De sequel op de animatiefilm Puss in Boots (2011) is eindelijk hier en de Gelaarsde Kat heeft acht van zijn negen levens verbruikt. Lees hier de filmrecensie van Puss in Boots: The Last Wish.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Say hola to his little friends"
Puss komt tot de grote ontdekking dat zijn passie voor avontuur stilaan zijn tol eist. Reeds acht van zijn negen levens heeft hij opgebruikt. Dit kan zo niet langer, hij onderneemt een bizarre reis waarin hij op zoek gaat naar de mythische "laatste wens-ster" om al zijn vorige levens terug te krijgen.

Goldilocks (Florence Pugh) en familie Beer in de film 'Puss in Boots: The Last Wish'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 78% | IMDb ★ 7,7

Sprookjesfiguur Puss in Boots (in het Nederlands de Gelaarsde Kat) was wat ons betreft altijd al een hoogtepuntje van de Shrek filmfranchise. The Last Wish scoort hoog in herkenbaarheid, heerlijke animatie en heeft sterke actiescènes in huis. Eigenlijk heb je constant een glimlach op je gezicht, mede door leuke, oude en nieuwe karakters. Zo leren we de kleine hond Perrito kennen. Zijn positiviteit is enorm aanstekelijk: daar kunnen veel mensen nog wat van leren. Ook schurk Goldilocks en haar berenfamilie stelen de show, in een geweldig avontuur met fijne boodschap voor het hele gezin. Vier sterren.

Cast
Naast Antonio Banderas (Desperado) en Salma Hayek (House of Gucci) zijn ook Olivia Colman (The Mitchells vs. The Machines) en Florence Pugh (Little Women) te horen in deze animatiefilm. Deze productie is geregisseerd door Joel Crawford en Januel Mercado (The Croods 2: A New Age).

Vanaf 21 december 2022 is de film Puss in Boots: The Last Wish te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: animatie, familie, komedie. Tijdsduur: 100 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's