Woensdag in Op1: bespreken van halve finale WK Marokko - Frankrijk

Woensdag in Op1: bespreken van halve finale WK Marokko - Frankrijk
De gasten van woensdag 14 december

Kijktip :

Woensdagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op woensdag 14 december.

Onderwerpen Op1 van woensdag 14 december

  • Heel Marokko zit vandaag in spanning: haalt het land als eerste Afrikaanse land ooit de finale van het Wereldkampioenschap Voetbal? De “Atlas Leeuwen” nemen het op tegen regerend kampioen en tevens titelfavoriet Frankrijk. In Op1 bespreken we de wedstrijd met Anis Boumanjal, Saïd Bakkati en Mo Amrabat.

  • Aylin Fakili en Bonnie Rietveld vinden het werk bij de Bijenkorf geweldig, maar komen nu toch in opstand. Ze voeren al weken actie tegen het volgens hen schandalig lage loon, maar de directie wil van geen wijken weten. Vanavond schuiven ze samen met FNV-bestuurder Linda Vermeulen aan bij Op1.

  • De kogel is door de kerk: IJsclub Bergum organiseert vanavond de eerste marathon op natuurijs. Marathonschaatser Gary Hekman won in 2016 de prestigieuze eerste wedstrijd en hoopt dat kunstje vanavond te herhalen. Na de wedstrijd schuift hij aan samen met zijn coach Roy Boeve en schaatscommentator Erik Jan Kooiman om te vertellen hoe de marathon is verlopen.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's