Kerstvakantie 2022: Deze familiefilms draaien in de Nederlandse bioscopen

Kerstvakantie 2022: Deze familiefilms draaien in de Nederlandse bioscopen
Met Puss in Boots: The Last Wish en meer

Film :

De kerstvakantie is van start gegaan en ook dit jaar is een gang naar de bioscopen meer dan de moeite waard. Het aanbod is absoluut een feest, met onder meer de nieuwe animatie Puss in Boots: The Last Wish en Avatar: The Way of Water. Gids.tv heeft 5 (familie)films uitgekozen die nu draaien in de Nederlandse bioscoop.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Nutcracker and the Magic Flute (2022)

Bioscoop

Bron: Lionsgate
Deze Hongaarse animatiefilm met de moeilijke titel 'Shchelkunchik i volshebnaya fleyta' heeft voor het tot leven wekken van dit sprookje duidelijk afgekeken bij de grote concurent. Het wereldberoemde verhaal, maar dan net even ander: er staat namelijk een speciale wens centraal staat. Lees hier waar je de film Nutcracker and the Magic Flute kunt kijken.

Lyle, Lyle, Crocodile (2022)

Bioscoop

Bron: Sony Pictures Releasing
Van de makers van The Greatest Showman komt deze vrolijke en zingende krokodil die ook nog eens duurzaam is! Een heerlijk avontuur met de stem van zanger Shawn Mendes en rollen voor Javier Bardem en Constance Wu. Lees hier waar je de film Lyle, Lyle, Crocodile kunt kijken.

Hotel Sinestra (2022)

Bioscoop

Bron: Dutch FilmWorks
Tijdens een skivakantie in het Zwitserse Hotel Sinestra wenst Ava in een boze bui haar overbezorgde ouders weg. De volgende morgen aan het ontbijt zijn alle volwassenen ineens verdwenen. Doldwaze familiefilm met onder andere Elise Schaap en Jeroen Spitzenberger op de titelrol. Lees hier waar je de film Hotel Sinestra kunt kijken.

Puss in Boots: The Last Wish (2022)

Bioscoop

Bron: Universal Pictures International
De Shrek-wereld komt weer tot leven in deze spin-off waar een De Gelaarsde Kat negen levens heeft, waarvan hij er al acht heeft verbruikt. Een wild en erg grappig avontuur met de stemmen van Antonio Banderas en Salma Hayek. Release is officieel 21 december, maar nu al te zien in de voorpremière. Lees hier waar je de film Puss in Boots: The Last Wish kunt kijken.

Avatar: The Way of Water (2022)

Bioscoop (vanaf 12 jaar)

Bron: 20th Century Fox
We kunnen er niet omheen, de film zorgt nu al voor uitverkochten zalen en gaan we na 13 jaar terug naar de wereld van Pandora. Alles wordt visueel uit de kast getrokken om de avond van je leven te bezorgen. Regisseur James Cameron laat de Na'vi zwemmen en oude vijanden komen terug. Lees hier waar je de film Avatar: The Way of Water kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Avatar: The Way of Water.

Bekijk hier het overzicht welke films draaien er nu in de Nederlandse bioscopen.

Actuele video's

Meer actuele video's