Oudejaarsspecial Vandaag Inside is zaterdag 31 december te zien bij SBS6

Oudejaarsspecial Vandaag Inside is zaterdag 31 december te zien bij SBS6
Derksen, Van der Gijp en Genee bespreken 2022

Kijktip :

De mannen van Vandaag Inside en al zijn voorgangers zijn dit kalenderjaar nog één keer terug. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp bespreken natuurlijk het afgelopen jaar, waarin zij zelf ook niet van onbesproken gedrag waren. Deze special is op oudejaarsavond te zien bij SBS6.

Oudejaarsspecial van Vandaag Inside gemist? Kijk de hele uitzending terug bij Gids.tv.

Voetbal
Hoe de special er exact uit gaat zien is nog niet bekend. Er komen in ieder geval een aantal vaste gasten langs, zoals Merel Ek, Hélène Hendriks, Pieter Cobelens, Raymond Mens, Bas Nijhuis, Roxanne Kneteman en Ben van der Burg. De gesprekken tussen de mannen Derksen, Van der Gijp en Genee zullen in ieder geval voetbal, politiek en andere randzaken bestrijken.

Live show
Het was een drukke tijd voor de mannen van Vandaag Inside: met De Oranjewinter maakte de mannen tijdens het WK zeven dagen in de week een programma en dan hadden ze ook nog eens een live show in de Ziggo Dome. We zijn voorlopig ook nog niet van de mannen af: vanaf 9 januari zien we vijf compilatie-afleveringen en op 16 januari is het programma terug op SBS6.

De oudejaarsspecial van Vandaag Inside is zaterdag 31 december om 20.00 uur te zien op SBS6. Daarna kun je de oudejaarsspecial van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's