Deze films komen in januari 2023 in de Nederlandse bioscopen

Deze films komen in januari 2023 in de Nederlandse bioscopen
Met Babylon en meer

Film :

Deze maand - januari 2023 - verschijnen er weer uitstekende films in de bioscoop. Met onder ander de langverwachte film Babylon met Brad Pitt en Margot Robbie in de hoofdrol. Maar er is meer. Gids.tv heeft de belangrijkste titels op een rij gezet.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten en in de bioscopen op Gids.tv.

Poker Face (5 januari)

Bioscoop

Bron: Screen Media
We trappen af met een misdaadthriller over een echt Australische potje pokeren. Met acteur Russell Crowe in de hoofdrol en in de regisseurstoel. Als dat maar goed gaat. Lees hier waar je de film Poker Face kunt kijken.

M3GAN (5 januari)

Bioscoop

Bron: Universal Pictures
Een van de meest productieve geesten in de wereld van de horrorfilms, James Wan, maakt een film over de pop M3GAN die is ontwikkeld met behulp van kunstmatige intelligentie. Ze is hierdoor in staat om zich emotioneel te binden aan haar 'eigenaar': een weeskindje. Maar als de programmering van de pop echter op hol slaat is de ellende niet te overzien. Lees hier waar je de film M3GAN kunt kijken.

Operation Fortune (12 januari)

Bioscoop

Bron: STXfilms
Regisseur Guy Ritchie (Lock, Stock and Two Smoking Barrels en Snatch) komt met misdaadkomedie die we al vaker van hem gezien hebben. De cast is fantastisch met onder andere Jason Statham, Aubrey Plaza, Hugh Grant en Josh Hartnett in de hoofdrollen. Lees hier waar je de film Operation Fortune kunt kijken.

Fijn Weekend (19 januari)

Bioscoop

Bron: Johnnywood Productions
De zonnige Franse Bourgogne is het decor van deze romantische komedie over een hechte vriendengroep. Zij komen bij elkaar op een herdenkingsweekend om hun overleden vriend te eren. De weduwe introduceert hierbij onverwachts haar nieuwe liefde aan de groep, dit met alle gevolgen van dien. Lees hier waar je de film Fijn Weekend kunt kijken.

Terrifier 2 (19 januari)

Bioscoop

Bron: Première TV Distribution
Ja, daar is hij weer! Art de Clown gaat de bioscoopbezoeker weer de stuipen op het lijf jagen in deze slasher die zijn weerga niet kent. In het buitenland wist deze clown de boel al flink te shockeren, en nu zijn wij aan de beurt. Lees hier waar je de film Terrifier 2 kunt kijken.

Lees hier het artikel: Deze films komen in december 2022 in de Nederlandse bioscopen

Babylon (19 januari)

Bioscoop

Bron: Paramount Pictures
Het moet de klapper van deze maand worden. De nieuwe film van regisseur Damien Chazelle zet het Hollywood van de roerige jaren '20 in het zonnetje: vol seks, orgies, drugs, intriges en extravagante feesten! De verwachtingen zijn hoog gespannen met onder andere Margot Robbie in een waanzinnige rol. Lees hier waar je de film Babylon kunt kijken.

Freaks Out (19 januari)

Bioscoop

Bron: Goon Films
Leer Matilde, Cencio, Fulvio en Mario kennen. Zij werken in het circus en zijn een familie wanneer de Tweede Wereldoorlog in Rome uitbreekt. Circuseigenaar Israel zoekt naar een manier om samen het land te verlaten, maar verdwijnt hierdoor van het toneel. Een mix van fantasie, drama en oorlog en de trailer ziet er erg goed uit. Lees hier waar je de film Freaks Out kunt kijken.

The Banshees of Inisherin (26 januari)

Bioscoop

Bron: Searchlight Pictures
We sluiten af met deze dramafilm, waar we enorm zin in hebben. De cast van In Bruges komt terug met Three Billboards Outside Ebbing, Missouri-regisseur Martin McDonagh in de regiestoel. Nu al ijzersterk drama met gouden rand. Lees hier waar je de film The Banshees of Inisherin kunt kijken.

Bekijk hier het overzicht welke films er nu draaien in de Nederlandse bioscopen. Alle data hierboven zijn onder voorbehoud.

Actuele video's

Meer actuele video's