Waar kijk je alle romantische en licht erotische After-films?

Waar kijk je alle romantische en licht erotische After-films?
Inclusief de nieuwste deel After Ever Happy (2022)

Film :

Waar kunnen we alle After-films streamen? We hebben het gevraagd aan hoofdrolspelers Josephine Langford en Hero Fiennes Tiffin en die zeggen in al hun enthousiasme: bij Prime Video moet je zijn! Gids.tv heeft de films alvast voor je in chronologische volgorde gezet.

Bekijk hier alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

1. After (2019)

Prime Video | IMDb ★ 5,3

Bron: Independent Films
Het verhaal gaat over Tessa. Zij is een leergierige studente, lieve dochter en een trouwe vriendin. Vol grote ambities voor haar toekomst begint ze aan haar eerste semester op de universiteit waar een hele nieuwe wereld voor haar open gaat. Wanneer ze de mysterieuze Hardin Scott ontmoet valt ze als een blok voor hem en beginnen ze aan een wilde relatie. Lees hier waar je de film After kunt kijken.

2. After We Collided (2020)

Prime Video | Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 5,0

Bron: Independent Films
Het verhaal gaat verder. Tessa en Hardin kenden een tumultueus begin van hun relatie. Tessa weet dat Hardin wreed kan zijn, maar wanneer een openbaring wordt onthuld over de oorsprong van hun relatie - en het mysterieuze verleden van Hardin - is Tessa van slag. Lees hier waar je de film After We Collided kunt kijken.

3. After We Fell (2021)

Prime Video | IMDb ★ 4,7

Bron: Independent Films
Net als Tessa de grootste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over haar familie, en vervolgens over die van Hardin, werpen alles wat ze eerder wisten in twijfel en maken het moeilijker om hun zwaarbevochten toekomst samen op te eisen. Lees hier waar je de film After We Fell kunt kijken.

4. After Ever Happy (2022)

Prime Video | IMDb ★ 4,5

Bron: Independent Films
Als er een schokkende waarheid over de families van een koppel aan het licht komt, ontdekken de twee geliefden dat ze niet zoveel van elkaar verschillen. Tessa is niet langer het lieve en brave meisje dat ze was toen ze Hardin ontmoette - net zomin als hij de wrede, humeurige jongen is voor wie ze zo hard viel. Lees hier waar je de film After Ever Happy kunt kijken.

Vanaf 26 december 2022 zijn alle films uit de After-reeks te zien op Prime Video. Genre: romantiek, drama.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV