Compilatie I Love Vandaag Inside met BN'ers vanaf maandag bij SBS6

Compilatie I Love Vandaag Inside met BN'ers vanaf maandag bij SBS6
Wat waren de hoogtepunten van Vandaag Inside?

Kijktip :

Het succes van het programma Vandaag Inside - en de WK versie De Oranjewinter - kende bijna geen grenzen de afgelopen periode. Alhoewel de fans (en ook de zender SBS6) dolgraag willen dat de mannen weer beginnen, krijgen ze toch nog even een weekje vrij. In plaats daarvan krijgen we een mooie compilatie in de vorm van I Love Vandaag Inside.

Aflevering 1 van Vandaag Inside gemist? Kijk alle afleveringen terug bij Gids.tv.

Reageren
I love Vandaag Inside is een reeks compilaties waarin bekende Nederlanders en gasten van het programma reageren op de leukste, meest opvallende en spraakmakende fragmenten uit Vandaag Inside. Wat waren de beste momenten van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen?

Wanneer beginnen ze weer?
Ondanks dat het balletje in de Eredivisie en het grootste deel van de internationale competities weer rolt, krijgen de heren nog even een weekje vakantie. Op maandag 16 januari is er weer een live uitzending te zien.

I Love Vandaag Inside is vanaf maandag 9 januari tot en met donderdag 12 januari om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van I Love Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's