FC Den Bosch - Ajax live op tv (KNVB Beker)

FC Den Bosch - Ajax live op tv (KNVB Beker)
Amsterdammers tegen KKD-ploeg

Sport :

Op woensdag 11 januari spelen Ajax en FC Den Bosch in de KNVB Beker tegen elkaar in Stadion de Vliert in 's Hertogenbosch. De wedstrijd wordt om 21.00 uur live uitgezonden op het open kanaal van FOX en op ESPN 1.

Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Keuken Kampioen Divisie
Ajax wist afgelopen weekend niet te winnen van NEC: een gelijkspel was het hoogst haalbare. Een bekerwedstrijd tegen een ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie zou op zich geen probleem moeten zijn, maar in deze fase weet je niks zeker. Den Bosch deed het vorig seizoen heel goed in de KKD, maar dit seizoen vallen ze met een zestiede plaats en zes overwinningen van de 19 gespeelde wedstrijden zwaar tegen.

Samenvatting en hoogtepunten FC Den Bosch - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 20.00 uur op ESPN en FOX. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In het NOS Journaal van 23.15 uur is een samenvatting te zien van deze wedstrijd.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

FC Den Bosch - Ajax is woensdag 11 januari om 21.00 uur live te zien op FOX en ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's