Woensdag in Op1: Kiki Bertens en Marcella Mesker over nieuwe Netflix serie Breakpoint

Woensdag in Op1: Kiki Bertens en Marcella Mesker over nieuwe Netflix serie Breakpoint
De gasten van woensdag 11 januari

Kijktip :

Woensdagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op woensdag 11 januari.

Lees verder onder de video's.


Onderwerpen Op1 van woensdag 11 januari

  • De klimaatstrijd rond het Duitse dorp Lützerath nadert zijn ontknoping. De Duitse politie is vandaag begonnen met de ontruiming van het dorp, dat al twee jaar door klimaatactivisten bezet wordt om te voorkomen dat er bruinkool gewonnen kan worden. Correspondent Rob Savelberg was er vandaag bij en vertelt vanavond het laatste nieuws en we bellen met klimaatactiviste Ella, die in het gebied is.

  • In navolging van de populaire Netflix-serie Drive to Survive over Formule 1 komt de streamingdienst nu met een serie over de spannende wereld van tennis: Break Point. Hierin wordt de machtsovername van de nieuwe generatie gevolgd nu het tijdperk van gevestigde namen als Federer en Serena op zijn einde loopt. Wie worden hun opvolgers? We praten erover met oud-tennissters Kiki Bertens en Marcella Mesker.

  • De Nederlandse landmachtcommandant Niko Tak wordt vanaf morgen de commandant van het landmacht deel van de snelle reactiemacht van de NAVO. Deze militairen komen in actie als één van de bondgenoten wordt aangevallen. Vanavond vertelt hij in Op1 hoe zijn troepen op alle scenario’s voorbereidt en waarschuwt voor de onberekenbaarheid van Poetin.

  • De drugscriminaliteit in Nederland en België escaleert: Ferdinand Grapperhaus wordt bedreigd door waarschijnlijk drugscrimineel ‘Bolle Jos’ en vorig jaar is in de havens van Rotterdam en Antwerpen voor een record aan coke onderschept. Wat volgens oud-recherchechef Sander Schaepman onlosmakelijk aan elkaar verbonden is, want de Nederlandse houding tegenover drugscriminaliteit is veel te laks. Hij schuift samen met advocaat Peter Schouten aan bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's