Marcella Mesker in Op1 over Serena Williams: 'Een icoon, een rolmodel' (video)

Marcella Mesker in Op1 over Serena Williams: 'Een icoon, een rolmodel' (video)

Zaterdag 3 september 2022 om 10:00

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Marcella Mesker in <em>Op1</em> over <em>Serena Williams</em>: 'Een icoon, een rolmodel' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 2 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tennislegende Serena Williams speelt vannacht misschien wel haar laatste wedstrijd ooit in de derde ronde van het US Open. Voor velen is ze een icoon, zowel binnen als buiten het veld. Wat heeft de Amerikaanse superster betekent voor de sport? Marcella Mesker vertelt in Op1: 'Ze wordt over twee weken 41. Ze is moeder van Olympia. Ze is een icoon, een rolmodel, een vrouw met een missie.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marcella Mesker in Op1 over Serena Williams: 'Een icoon, een rolmodel' (video)

Tennislegende Serena Williams speelt vannacht misschien wel haar laatste wedstrijd ooit in de derde ronde van het US Open. Voor velen is ze een icoon, zowel binnen als buiten het veld. Wat heeft de Amerikaanse superster betekent voor de sport? Marcella Mesker vertelt in Op1: 'Ze wordt over twee weken 41. Ze is moeder van Olympia. Ze is een icoon, een rolmodel, een vrouw met een missie.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's