Seizoen 2 van docuserie Serengeti start zaterdag 14 januari op NPO 1

Seizoen 2 van docuserie Serengeti start zaterdag 14 januari op NPO 1
Unieke beelden uit Afrika

Kijktip :

Vanaf zaterdag is het tweede seizoen van Serengeti te zien, een documentaireserie van de BBC die in Engeland wordt voorgedragen door acteur John Boyega. we terug naar de uitgestrekte en ongerepte vlaktes van Tanzania en het dagelijkse leven van de bijzondere dieren in de Serengeti.

Serengeti gemist? Kijk alle afleveringen terug bij Gids.tv.

Ingrijpend
We krijgen unieke beelden te zien van een streek in Afrika die nog nauwelijks is aangetast en van de ingrijpende gebeurtenissen die het leven in de Serengeti elke dag weer tot een strijd om het bestaan maken. Het leven van de dieren op de Afrikaanse savanne wordt bedreigd door verschrikkelijk noodweer. Als het land overstroomt, zijn ze gedwongen om het hogerop te zoeken.

Bavianen
Een spectaculaire buffeljacht legt de toenemende spanningen binnen een troep leeuwen bloot, terwijl een luipaard haar twee welpen probeert te beschermen tegen de hyena's. Een zebra met een pasgeboren veulen moet vechten om haar nageslacht te beschermen en veilig in de kudde te houden. Bij de bavianentroep lijkt er geen vuiltje aan de lucht maar er dreigt gevaar van buitenaf.

Seizoen 2 van Serengeti is vanaf zaterdag 14 januari om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Serengeti terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's